Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Wiz Khalifa és a Weeknd együtt dolgozik

Wiz Khalifa - Wiz Khalifa és a Weeknd együtt dolgozik

Az amerikai repper, Wiz Khalifa reméli, hogy a Weeknddel közös együttműködésük igazán gyümölcsöző lesz, első közös számuk pedig egyszerűen felejthetetlen. A Remember You a napokban debütált.

Az új kislemezen, mely egyébként Khalifa hamarosan megjelenő új stúdióalbumát hivatott felvezetni, a fenegyerek rapp betétjeit vokális részek egészítik ki, melyeket a Weeknd tag Abel Tesfaye jegyez.

"Csupán egyetlen éjszára jöttem, után a már csak emlék leszek". A dalszöveg kicsit megszokott fordulatokat hoz, de alatta a ritmust basszusgitár adja, így inkább szenvedélyes a dal, mintsem túl romantikus.  Khalifa majd’ két perc után kapcsolódik be a dalba, és arról beszél, hogy ha valaki nincs észnél, akkor a hírnév igen könnyen rossz irányba viheti az életét.

Wiz Khalifa - Wiz Khalifa és a Weeknd együtt dolgozik

A rajongóit igencsak kiéheztette már, hiszen, majd’ egy éve várják Khalifa új albumát. Jó hír, hogy a rapper bejelentette, vadiúj nagylemeze a O.N.I.F.C. még idén, terveik szerint december 4-én fog megjelenni.

Wiz nagyon fiatalon, 17 évesen vágott bele a zeneiparba, mikor Show and Prove című első albuma megjelent. Az igazi siker azonban csak egy évvel később érte, ezt a Say Yeah című kislemeznek köszönhette. Második albumáról a This Plane lett sláger a hip hop rajongók listák élét. 2011-es albumának előhírnökeként pedig a Black and Yellow című sláger foglal el napjainkban is előkelő helyet a rádiós listákon.

2012. 09. 25. 9:20

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Wiz Khalifa és a Weeknd együtt dolgozik cikk képei
Wiz Khalifa - Wiz Khalifa és a Weeknd együtt dolgozik Wiz Khalifa - Wiz Khalifa és a Weeknd együtt dolgozik