Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Kacsa az LMFAO feloszlása

LMFAO - Kacsa az LMFAO feloszlása

Pár napja attól volt hangos a sajtó, hogy partislágereket sorra gyártó népszerű banda, az LMFAO feloszlik. A srácok, akik egyébként unokatesók, állítólag azzal indokolták döntésüket, hogy túl régóta vannak a pályán, és nem akarnak erőltetni semmit. Aztán kiderült: a hír nem is igaz.

Alaposan ráijesztett a rajongókra Redfoo és Sky Blu amikor pár napja azt nyilatkozták: ennyi volt, és szólóban szeretnék folytatni. Azonnal pletykák tucatjai röppentek fel, a lehetséges okokat boncolgatva. Mivel Blu Sky jelenleg teniszedzőként (is) dolgozik, egyből súlyos összeveszésekről is cikkeztek.

Szerencsére ebből semmi sem igaz. Előbb Redfoo, majd később Sky Blu is megerősítette, szó sincs feloszlásról csupán szeretnék magukat egy kicsit kivonni a reflektorfényből és a féktelen bulizásból. Egy darabig szeretnének saját magukra és projektjeikre koncentrálni. Feltöltődnének, és ha készen állnak, újra belevetik magukat a partizásba. „Redfoo és én örökre partiarcok maradunk. Imádjuk és tiszteljük egymást, és minden támogatást megadunk a másiknak” – nyilatkozta Sky Blu. Az elektro-hop duó egyébként 2006-ban alakult Los Angelesben. Az LMFAO név - Laughing My Fucking Ass Off kifejezés kezdőbetűiből áll, bár gyakran "Loving My Friends and Others" kifejezéssel használják.

2012. 09. 26. 17:34

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

.Kacsee 2012. 09. 30. 17:20
MIÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRT MIÉÉÉÉÉÉRT?T_T Miért nem oszlottak fel a picsába?-.-
Kristóf 2012. 10. 12. 15:57
sorry for party rocking...

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Kacsa az LMFAO feloszlása cikk képei
LMFAO - Kacsa az LMFAO feloszlásaLMFAO - Kacsa az LMFAO feloszlása