Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Whitney a dalaiban tovább él

Whitney Houston - Whitney a dalaiban tovább él

A világ egyik legkedveltebb énekesnőjének hagyatéka november 12-én bővül az I Will Always Love You - The Best of Whitney Houston c.  - 12 dalt tartalmazó - gyűjteménnyel.

A különleges CD felvezető dala az I Look To You c. duett, melynek Clive Davis látta el a produceri munkálatait. Whitney Houston korábban rögzített, eddig azonban kiadatlan vokálja és R.Kelly újonnan rögzített hangja teszi teljessé ezt a nótát, melyet eredetileg a Grammy-díjas R.Kelly írt Houston előző stúdióalbumára ugyanezzel a címmel.

"A Whitney és R.Kelly előadásában felcsendülő "I Look To You" című dal az album egy kiemelkedő alkotása. Ez a duett egy nagyon tiszta, és minden bizonnyal bombaként robbanó sikerszerzemény. Úgy gondolom, hogy mindenki emlékezni fog arra, amikor legelőször hallja, és szerintem egy új klasszikus született" - jelentette ki Clive Davis, az album producere.

A best-of gyűjteményt Houston olyan klasszikus nótái teszik teljessé, melyekkel az énekesnő kiérdemelte, hogy úgy emlegessék, "A Hang": "I Will Always Love You", "Saving All My Love For You", "I Wanna Dance With Somebody" és még további slágerek.

Mindezek mellett az Atria Books Amerikában megjelenteti a "Whitney: Tribute To An Icon" című könyvet is, mely egy Whitney Houston képeiből összeállított hivatalos fotókönyv, és amely 22 ismert fényképész művei mellett Pat Houston, Clive Davis és Randee St. Nicholas értekezéseit vonultatja fel. November 27-én kezdik a könyv árusítását, és a bevételből a Teen Summit, a Whitney számára legkedvesebb jótékonysági intézmény részesül a Whitney Houston Estate mellett, mely az énekesnő lányára, Bobbi Kristinára fordítja az összeget.

Tracklista:

1. You Give Good Love
2. Saving All My Love For You
3. How Will I Know
4. Greatest Love of All
5. I Wanna Dance With Somebody
6. Didn't We Almost Have It All
7. So Emotional
8. Where Do Broken Hearts Go
9. I'm Your Baby Tonight
10. All The Man That I Need
11. I Will Always Love You
12. I'm Every Woman
13. I Have Nothing
14. Exhale (Shoop Shoop)
15. I Believe in You and Me
16. My Love Is Your Love
17. I Look To You feat R. Kelly
18. Never Give Up

2012. 09. 28. 9:04

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Whitney a dalaiban tovább él cikk képei
Whitney Houston - Whitney a dalaiban tovább él