Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Lady Gaga figyelme a jazz felé fordul

Lady GaGa - Lady Gaga figyelme a jazz felé fordul

Az örökifjú Tony Bennett és Lady Gaga a hírek szerint újra együtt fog dolgozni, ezúttal egy teljes albumot rögzítenek majd.

Lady Gaga Tony Bennett tavaly megjelent Duets II lemezén már énekelt egy dalt közösen a legendás nagyágyúval, és a The Lady is a Tramp sikerén felbuzdulva elhatározták egy közös jazz albumot is kiadnak.

„Valójában az történt, hogy Gaga felhívott Új-Zélandról, és egyszerűen ennyit mondott: nagyon szeretnék egy jazz albumot rögzíteni veled” – mondta Bennett a Rolling Stone magazin riporterének. „A válaszom természetesen igen volt.”

A sanzonénekes azt egyelőre nem árulta el, hogy pontosan milyen szerzemények szerepelnének majd a nagylemezen, de azt igen, hogy tervei szerint egy igen népszerű zeneszerzőt is fel fognak kérni, hogy segítse a munkájukat. Állítása szerint amint időszerű lesz, minden információt úgyis megosztanak majd a közönséggel.

 A most 86 éves zenész fáradhatatlan. Saját Viva Duets című nagylemeze  október 23-án fog megjelenni, és azt ígérte amint lesz egy kis ideje neki is lát a közös lemez munkálatainak leszervezéséhez.  Gaga jelenleg a jövőre megjelenő új nagylemezének, az ARTPOP címre keresztelt anyagon dolgozik. 

Fotó : Getty Images

2012. 10. 01. 11:57

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Lady Gaga figyelme a jazz felé fordul cikk képei
Lady GaGa - Lady Gaga figyelme a jazz felé fordul