Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Kelly mesés átváltozása

Kelly Osbourne - Kelly mesés átváltozása

A hírhedt Ozzy Osbourne nem kevésbé botrányos lánykája Kelly, úgy tűnik végleg leszámolt balhés korszakával. A FAULT Magazin által közölt képeken az énekesnő nem csak karcsú, de elképesztően gyönyörű is.

Az egykori gyógyszerfüggő, dundi valósághősnő alaposan elkápráztatta a nagyvilágot. legújabb fotósorozata szerint kirobbanó formában van. Az elmúlt pár hónapban rengeteget fogyott és úgy tűnik ízlése is sokat finomodott. A siker Kelly kitartása mellett Madonna érdeme is, aki sokat segített Miss Osbourne-nak. Az énekesnő és Ozzy lánya Madonna egyik ruhakollekcióján dolgozott együtt, és mindeközben a pop nagyasszonya kezelésbe vette  fiatal lányt. A hírek szerint Kelly hetente ötször sportol, és áttért a makrobiotikus táplálkozásra. Nem fogyaszt búzát, édesítőszereket és sajtot. Kerüli a szénhidrátokat, reggelire főtt tojást, ebédre csirkesalátát, vacsorára halat eszik párolt zöldséggel.

Kelly Osbourne - Kelly mesés átváltozása

A fotók tanúsága szerint sikerült megőriznie vadóc stílusát, de mindezt stílusos formába öntötte és újraértelmezve  mutatta meg a nagyvilágnak. A Fault magazin fotósorozatán valódi dívaként domborít.

Fotó: Vijat Mohindra/FAULT Magazine

2012. 10. 01. 13:24

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Kelly mesés átváltozása cikk képei
Kelly Osbourne - Kelly mesés átváltozása  Kelly Osbourne - Kelly mesés átváltozása