Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Herczeg Zoltán - egy új csillag született?

Herczeg Zoltán - Herczeg Zoltán - egy új csillag született?

Pár hete tűnt fel a magyar könnyűzenei életben Herczeg Zoltán. Száguldj tovább című dala már nagy sikernek örvend, és a zenei csatornákon is előszeretettel játsszák.

Herczeg Zoltán bemutatkozó albuma minden kétséget kizáróan az idei év legigényesebb és legsokszínűbb poplemezei között követel helyet magának. A lemezen összesen 11 zseniális dal kapott helyet, amelyekre egytől egyig illik a ?sláger" jelző. Az albumon egyrészt rengeteg fiatalos, dinamikus, igényes hangszerelésű dal szerepel (mint például az első kislemezdal, a Száguldj tovább, az Őrjíts meg, a Törvény vagy az Éjkirálynő), amelyeket Zoli magávalragadó, lendületes előadásmódja egyszerűen felejthetetlenné tesz.

A lemezen másrészt számos varázslatos lírai dal is helyet kapott (Mondd, hogy vársz még, Száz év, Elvarázsoltál), amelyek gyönyörű dallamukkal és igényes szövegvilágukkal valószínűleg maradandó művei lesznek a hazai popzenének. További garancia a jó minőségre, hogy producerként a jelenlegi legnépszerűbb hazai popcsapat, a Crystal karizmatikus frontembere, Kasza Tibor működött közre a lemezen. A dalok nagy részét maga Herczeg Zoli szerezte, de néhány felvételben közreműködött szerzőként Kasza Tibi és Duba Gábor is. A produkciót az a 6 profi táncossal készült szenzációs koreográfia teszi teljessé, amellyel Zoli most megjelenő albumát az ősz folyamán fellépései alkalmával népszerűsíteni fogja.

2001. 11. 27.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2002. 06. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2002. 09. 13. 0:00
Üdv a szerkesztőségnek! Időközben Zoli "nevet változtatott", illetve felvette eredeti nevét (Bereczki Zoltán), úgyhogy ha nem jár nagy gonddal akkor jó lenne ha kicselérnétek az előadók listájában is. Köszi
Juci 2005. 08. 21. 14:37
Hello!Jó a cikk, de 2004ben is jelent már meg újabb cdje!!
Vendég 2006. 02. 05. 19:06
GÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁZ!!!!!!!!!!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Herczeg Zoltán - egy új csillag született? cikk képei
Herczeg Zoltán - Herczeg Zoltán - egy új csillag született?