Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A héten debütál az új 007-es film, a Skyfall betétdala

Adele - A héten debütál az új 007-es film, a Skyfall betétdala

Nincs James Bond film betétdal nélkül. Mindig az aktuális zenei témával kezdődik a mozi, egyfajta felvezetésként. Sokáig titok övezte, de mostanra már biztos lett: Adele fog dalra fakadni az új 007-es moziban. Tegnap pedig az is kiderült, hogy a Let the Sky Fall a héten debütál.

A szám az első Bond film premierjének 50. évfordulóján fog először felcsendülni, azaz pontosan 2012. október 5-én, pénteken, londoni idő szerint 0:07-kor. A rajongók már egy nappal korábban előrendeléseket adhatnak le az iTunes-on a kislemezre. A 24 éves szőke sztárnak ez a korong lesz az első új produktuma, a 2011. januárjában kiadott 21 című stúdióalbuma óta.

Adele - A héten debütál az új 007-es film, a Skyfall betétdala

"Az igazat megvallva, egy kicsit hezitáltam, mielőtt igent mondtam a felkérésre. – nyilatkozta a jelenleg első babájával várandós Adele, majd hozzátette: Óriási az elvárás egy Bond dallal kapcsolatban, hiszen azonnal reflektorfénybe kerül. De valósággal beleszerettem a forgatókönyvbe és Paulnak remek ötletei voltak, így már semmi kétségem nem volt. Belevágtam."

Adele olyan ikonikus előadókat követ a sorban azzal, hogy Bond film betétdalt énekel, mint Paul McCartney, Nancy Sinatra, Madonna vagy Tina Turner.

"Nagyon jól éreztem magam a munka közben, Mindig tudtam, hogy valami nagyon fontosat és izgalmasat csinálok. Amikor pedig elkezdtük rögzíteni a dalt, no az a pillanat az volt eddigi életem legemlékezetesebb eseménye. Nagyon büszke voltam. Majd 60 évesen, miközben fésülgetem a hajam büszkén mesélem az embereknek, hogy Bond lány voltam. Ez tuti így lesz."- mondta Adele. 

Skyfall az államokban november 9-én debütál, míg Angliában október 26-án mutatják be a mozik.

2012. 10. 02. 8:52

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A héten debütál az új 007-es film, a Skyfall betétdala cikk képei
Adele - A héten debütál az új 007-es film, a Skyfall betétdala Adele - A héten debütál az új 007-es film, a Skyfall betétdala