Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

NEO koncert a ZP-ben a retro jegyében

Neo - NEO koncert a ZP-ben a retro jegyében

Október 5-én, pénteken a NEO zenekar gondoskodik a talpalávalóról a Zöld Pardonban. Az egyik legismertebb hazai elektropop zenekar nemcsak legfrissebb albumának dalaival készül, hanem Kontroll című filmhez írott anyagukból és a Maps of Voyage című korongjukról is kapunk néhány meglepetést.

Az idén már 14 éves együttes legújabb, The Picture c. albumával mozgatja át a közönséget, de elővesznek pár rég nem hallott számot is. A csapat kihasználja a lehetőséget, hogy a Zöld Pardonban a nyári fesztivál-fellépésekhez képest hosszabb műsoridő áll rendelkezésére: a koncerten leporolnak pár szerzeményt a Kontrollhoz készült filmzenéből, illetve a jelenlegi felállás első közös lemezéről, a Maps of Voyage-ról is számíthat átdolgozott dalokra a több generációs rajongótábor.

 A NEO 2012 hátralévő részében új lemezén dolgozik: bár folyamatosan születnek az új ötletek, nem akarják elkapkodni a megjelenést.

Péntek este nem hiányozhatnak az olyan régi slágerek sem, mint az It Takes No Weed és az Aiiaiiiyo, a beugró szokás szerint 400 forint.

 

2012. 10. 02. 13:27

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

NEO koncert a ZP-ben a retro jegyében cikk képei
Neo - NEO koncert a ZP-ben a retro jegyében