Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Depresszió – A befejező szakasz

Depresszió - Depresszió – A befejező szakasz

Befejező szakaszához érkezett a Depresszió zenekar „Vízválasztó” című lemezének bemutató turnéja, ami a tavaly októberi nyitás óta közel 50ezer látogatót vonzott. A zenekar eddigi legsikeresebb koncertsorozatának utolsó, 11 állomásos részéhez az Alvin és a mókusok is csatlakozik.

A közös országjárás két legnagyobb koncertjére október 19-én, a debreceni Lovardában, valamint november 16-án, a budapesti PeCsában kerül sor, ahol a Road is fellép majd. Miskolcon, Szombathelyen és Veszprémben pedig a Tankcsapda, „Rock a nevem” elnevezésű Fesztiválturnéjához csatlakozik a két zenekar.  Friss műsorral indul útnak a Depresszió, amiben az elmúlt 12 év legnépszerűbb dalai mellett, régen játszott koncertfavoritok kaptak helyet, valamint három újabb szerzemény kerül bemutatásra a Vízválasztóról. Az újdonságok élő premierje alkalmából, az „Egyformább” című dal stúdiós extra videóját tette közzé a zenekar, ami ide kattintva érhető el: http://www.youtube.com/watch?v=NbDOgKV5LdE

A Mucsi Zoltán főszereplésével készült legutóbbi klip után (http://www.youtube.com/watch?v=ZcCR68A1tEg) újabb nagyszabású videót készít a Depresszió. A telt házas tavaszi PeCsa koncert óta, több nyári fesztiválra is elkísérte a csapatot Zettisch Tamás operatőr, hogy megörökítse a koncertek előtt, alatt és után zajló történéseket, és a forgatás az őszi állomásokon is folytatódni fog. A tervek szerint egy turnéfilm jellegű videoklipet készít a csapat, a „Megyek előre” című dalhoz, ami jövő tavasztól lesz látható. A turnézás és a forgatás mellett egy extra közönségtalálkozóra is készül a banda. Október 7-én, a budapesti Syma Csarnokban a Hangfoglaláson lehet majd találkozni a zenekar tagjaival, a Hangszerarzenál standnál.

2012. 10. 02. 14:21

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Depresszió – A befejező szakasz cikk képei
Depresszió - Depresszió – A befejező szakasz