Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Solange Knowles új videót forgatott

Solange Knowles - Solange Knowles új videót forgatott

Solange Knowles túl azon, hogy elképesztő hangi adottságokkal bír, szépségét a divatszakma is felfedezte. Solange már rég kinőtte a „Beyoncé húga” kategóriát. Bár való igaz, hogy az utóbbi néhány évben kevesebbet hallottunk róla, de most, hogy kisfia elmúlt hétéves, egyre gyakrabban részt vesz különböző neves eseményeken.

Az idei New York-i divathéten példának okáért DJ-ként lépett fel az afterpartykon, és mivel megjelenése mindig kifogástalan, több tervező is felfigyelt rá. Alberta Ferreti pedig már szerepeltette a 25 éves szépséget is, mint modell, egyik milánói bemutatóján.

Szépsége mellett zenéje is sokak számára irányt mutató. Zenei karrierjét eddig két album fémjelzi: a Solo Star 2003-ban, míg a Sol-Angel and the Hadley St. Dreams 2008-ban jelent meg. Bár már 2010-ben hozzákezdett harmadik stúdióalbumának munkálataihoz, a korong csak idén debütál. Az első kislemezhez készült klipp, a Losing You, a napokban került nyilvánosságra. Solange mindig is az alternatív vonalat részesítette előnybe. Ennek ékes bizonyítéka új videója is, ahol Afrika legbulisabb arcaival mutatkozik. A klipet az Melina Matsoukas jegyzi, aki a legújabb Christina Aguilera videót is rendezte. A forgatás Fokváros utcáin  zajlott, és a legkúlabb afrikai rigurák is felbukkannak benne. A témája ugyan erősen emlékeztet Janet Jackson nyolcvanas évekbeli klipjeinek hangulatára, ami könnyen érthető és éppen ezért megbocsátható is, hiszen a dal producere, Dev Hynes, akiről köztudott, hogy a megszállottan rajong a nyolcvanas évek retró hangulatáért.

2012. 10. 04. 10:57

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Solange Knowles új videót forgatott cikk képei
Solange Knowles - Solange Knowles új videót forgatott Solange Knowles - Solange Knowles új videót forgatott