Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Disco Express:Szülinapi meglepetés

Disco Express - Disco Express:Szülinapi meglepetés

November 28-án este 9 órától a budapesti Blues Alley klubban (V. ker. Szt. István körút) tartja nyilvános videoklip premier party-ját a Disco Express. A remélhetőleg jó hangulatú bulira a sajtó képviselőit és az 'Express szimpatizánsokat' egyaránt várják a zenekar tagjai, akik közül Betty Monroe (az énekes fiú) épp aznap ünnepli születésnapját. Épp ezért a többiek néhány meglepetéssel készülnek az estére, de ennek részleteit természetesen szigorúan titkolják... Annyit viszont már most elárulhatunk, hogy a videoklip megtekintése után egy egyórás mini-koncerten bizonyítja majd a csapat, hogy nem véletlenül biggyesztik nevük mellé a zenekar jelzőt. Sőt! A fellépés végén még egyszer megtekinthetik az érdeklődők a videót, ezúttal élőzenei kísérettel. A klip közreműködői közül is jó néhányan tiszteletüket teszik a jeles eseményen, így megjelenik a Disco Express télapó is, természetesen teljes harci díszben. A partynak december 1-jén Miskolcon a Juno Bridge klubban (ez az egyik forgatási helyszín egyébiránt...) lesz folytatása, ahol a miskolci rajongók és a sajtó képviselői a klip valamennyi szereplőjével összefuthatnak, sőt a hajnalig tartó nosztalgia diszkót ezúttal a Disco Express, a Télapó és a csapat állandó parkett-táncos sztárvendége Joey Kitten prezentálja.

A Disco Express zenekar 2001 novemberében készítette el első videoklipjét, amely a Számcsengő System címet viseli. A video a télapó rocksztárrá változását meséli el, a dal szövegében és a képi megvalósítás terén egyaránt. A forgatás 2 napig zajlott Miskolcon 5 helyszínen, mintegy 50 szereplő közreműködésével. A mikulást a csapat egyik régi barátja Bajnok alakította, aki mindkét forgatási napon szerepének megfelelően járt- kelt a borsodi megyeszékhelyen. A videoklipet november 24-én mutatja be a Viva+, a magyar zenetévé, míg a Számcsengő System című maxi CD (amelyen a videoklip is megtalálható) december 6-án jelenik meg.
A napokban pedig elkészült a Disco Express együttes honlapja is, amely a http://www.boon.hu/discoexpress/ címen érhető el.

2001. 11. 25.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2002. 06. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 05. 20. 16:00
A cikkről semmi csak annyi, h naon jó eggyüttes!!
Vendég 2006. 04. 05. 18:28
IMÁDOM ŐKET

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Disco Express:Szülinapi meglepetés cikk képei
Disco Express - Disco Express:Szülinapi meglepetés