Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Újabb No Doubt videó debütált

No Doubt - Újabb No Doubt videó debütált

Megjelent a No Doubt legújabb klipje, a Push and Shove,  mely a visszatérő, a sorban pedig hatodik, azonos című stúdióalbumuk, második kislemeze.

Tíz - a rajongók szempontjából igencsak mostoha - év után újra aktív a No Doubt. Az utóbbi években főleg családalapítással foglalkozó Gwen Stefani énekesnő és zenekara még 2010 májusában vonult stúdióba, hogy elkezdjék a Push and Shove lemezük munkálatait, mely végül idén szeptemberben debütált. A korong első kimásolt kislemeze a Settle Down volt, melyhez a csapat klippet is forgatott.  A videójában a tagok saját partykamionjaikkal indulnak neki az éjszakának. A videót eddig 7 millióan töltötték le.

No Doubt - Újabb No Doubt videó debütált

A napokban pedig a csapat bemutatta az új nagylemez második kislemez dalához készült mozit is. A Push and Shove -hoz forgatott videóban Major Lazer és Busy Signal is közreműködik. A Las Vegasban és New York utcáin rögzítették, néhány héttel ezelőtt. A klip egy egyszerű fekete-fehér imázs klip, gyönyörű beállításokkal, víz alatti snittekkel, szép ruhákkal, káprázatos beállításokkal. Hangulatában ugyan hajaz az előzőre, de sokkal letisztultabb eredményt hoz.  Az viszont kétségtelen,hogy a dalhoz remekül passzol.

2012. 10. 10. 8:47

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Újabb No Doubt videó debütált cikk képei
No Doubt - Újabb No Doubt videó debütált No Doubt - Újabb No Doubt videó debütált