Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Énekesnő az űrben

Sarah Brightman - Énekesnő az űrben

Az igazán impozáns szólókarrierrel rendelkező énekesnő, Sarah Brightman boldogan mesélte a Moszkvában tartott sajtótájékoztatón, szerdán, hogy a tervek szerint ő lesz az első énekesnő, aki az űrben is dalra fakadhat.

Az 52 éves világsztár ugyanis, mivel egészségi tesztjei is kifogástalanok, megkapta a hivatalos értesítést:  űrturistaként, az űrbe repülhet hamarosan. Előreláthatólag 10 napot fog a világűrben tölteni és nagyon reméli, hogy alkalma lesz énekelni is a nagy kaland alatt. Az űrutazás pontos dátumát még nem tűzték ki, több felkészítő tréningen, kiképzéseken kell addig átesnie.

Sarah Brightman - Énekesnő az űrben

Sarah új albuma Dreamchaser címmel 2013 januárjában jelenik meg, utána turnéra indul és azt követően egy nagyon szigorú hat hónapos felkészítésen fog részt venni, mielőtt elindulna a világűrbe.

„Nem  gondolnám, hogy álmodozó vagyok, inkább vagyok az, aki kergeti az álmait”– áll Brightman sajtóközleményében. „Őszintén remélem, hogy utazásommal nagyon sokakat inspirálhatok arra, hogy küzdjenek álmaikért. UNECSO béke nagykövetként pedig mind többekhez kívánom ezzel a cselekedetemmel eljuttatni a béke üzenetét, és felhívni az emberek figyelmét a fenntartható fejlődés fontosságára.”

2012. 10. 11. 17:20

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Sarah Brightman Hungary 2012. 10. 17. 23:54
Köszönjük a cikket! :-) Rajongói oldalunk: http://www.facebook.com/SarahBrightmanHungary

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Énekesnő az űrben cikk képei
Sarah Brightman - Énekesnő az űrben Sarah Brightman - Énekesnő az űrben