Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Végre új Rolling Stones dalt hallgathatunk

Rolling Stones - Végre új Rolling Stones dalt hallgathatunk

Hihetetlen, de mégis igaz: új dalt jelentett meg a The Rolling Stones. A Doom and Gloom magyar idő szerint tegnap reggel 9.15-kor debütált az angol BBC Radio 2 műsorában. A szám a banda november 12-én megjelenő Grrr! című nagylemezre kerül majd fel.

Hét év óta ez az első szerzemény, amit Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts és Ronnie Wood kiadott, így igazán érthető az a felhajtás és óriási érdeklődés, amely a bemutatót övezte. A dal felvételét az a Don Was producer felügyelte és irányította, aki korábbian több  Stones-lemezen dolgozott már együtt a zenekarral. Az ő neve fémjelzi a Voodoo Lounge, a Stripped, a Bridges To Babylon, a Live Licks és az A Bigger Bang korongokat.

Az új albumra a Doom and Gloom mellett még egy friss nóta is felkerül, ez a One More Shot címet kapta. A két új szerzemény mellett klasszikus Stones slágerek kapnak helyet. Újra hallgathatjuk többek között a Gimme Shelter –t, a Jumpin’ Jack Flash-t, és az (I Can’t Get No) Satisfaction -t is.

Rolling Stones - Végre új Rolling Stones dalt hallgathatunk

Jagger bandája  idén nyáron ünnepelte megalakulásának ötvenedik évfordulóját. Nagyjából azóta árasztja el a zenei oldalakat az új turné szervezéséről szóló beszámolók sora. A hír pletykának minősül csak, mivel még egyetlen hiteles forrás sem erősítette meg de nem is cáfolta. Így még bármi lehet.

2012. 10. 12. 14:32

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Végre új Rolling Stones dalt hallgathatunk cikk képei
Rolling Stones - Végre új Rolling Stones dalt hallgathatunk Rolling Stones - Végre új Rolling Stones dalt hallgathatunk