Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Rihanna-slágerek, futószalagon

Rihanna - Rihanna-slágerek, futószalagon

Rihanna menedzsmentje jól tudja, mi kell a közönségnek. Lady Gaga idén visszavett a tempóból, helyét a 25. életévében járó barbadosi énekesnő foglalta el. Napjaink első számú zenei botrányhőse lett, hetente egyszer biztosan a bulvár középpontjába kerül, miközben a zenei pályáját sem hanyagolja, folyamatosan a slágerlisták élmezőnyében tanyázik.

A tendencia folytatódik, Rihanna – akárcsak az elmúlt három év novemberében – idén novemberben is új stúdiólemezzel jelentkezik. A Seven munkacímet viselőalbumot a Diamonds című szerzemény harangozza be, amelynek társszerzője a leginkább David Guetta mellől ismert Sia Furler ausztrál énekesnő.

A Diamonds a héten az Egyesült Királyság listájának élén debütált. Rihannának ez a hetedik listavezető slágere a szigetországban. 2007-ben a Jay-Z-vel készült Umbrella tíz, 2008-ban a Take a Bow két, 2010-ben az Only Girl (In the World) két, tavaly a Drake-kel készült What’s My Name? egy és a Calvin Harrisszel készült We Found Love hat hétig uralta a mezőnyt, 2009-ben pedig közreműködőként vezetett egy hétig a Run This Town című Jay-Z-dallal, amelyben Kanye West is hallható.

Rihanna - Rihanna-slágerek, futószalagon

Rihanna az Amerikai Egyesült Államokban még szebb eredményekkel büszkélkedhet. A Billboard magazin Hot 100 listájának csúcsát először 2006 májusában foglalta el az SOS című slágerrel. A 11. listavezető felvételét tavaly ősszel érte el, a We Found Love tíz hétig tanyázott az élen. Az énekesnőnek még hat év sem kellett ahhoz, hogy bekerüljön egy szűk körbe. Legalább tizenegy amerikai listavezető dallal csak Whitney Houston (tizeneggyel), Madonna (tizenkettővel), a The Supremes (tizenkettővel), Michael Jackson (tizenhárommal), Mariah Carey (tizennyolccal) és a The Beatles (hússzal) rendelkezik. És jöhet a következő! A Diamonds az amerikai rangsor 16. helyére iratkozott fel. Meglepetés volna, ha nem érne fel a csúcsra. (Új Szó)

Puha József

2012. 10. 13. 21:14

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Rihanna-slágerek, futószalagon cikk képei
Rihanna - Rihanna-slágerek, futószalagonRihanna - Rihanna-slágerek, futószalagon