Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Slágergyűjtemény, két új dallal

Rolling Stones - Slágergyűjtemény, két új dallal

Ha él a Földön olyan ember, aki eddig nem tudott volna választani a The Rolling Stones számtalan válogatáslemeze, ilyen-olyan gyűjteménye közül, kap egy újabbat, egy látszólag nagyon fontosat, amely két vadonatúj – vagy legalábbis vadonatújnak nevezett, ám lehet, elfekvő – szerzeménnyel egészül ki.

A GRRR! című slágergyűjtemény november 12-én jelenik meg a Don Was vezető producer felügyeletével Párizsban rögzített Doom and Gloom és a One More Shot című dalokkal kiegészülve. A CD apropója a zenekar ötvenedik születésnapja.

A válogatásalbumot megelőzi a csütörtökön bemutatásra kerülő Crossfire Hurricane című dokumentumfilm. A készítők – természetesen – eddig nem látott felvételeket, valamint a jelenlegi és egykori tagokkal készült érdekes interjúkat ígérnek.

Rolling Stones - Slágergyűjtemény, két új dallal

A The Rolling Stones állítólag novemberben a londoni O2 Arenában és a New York-i Barclays Centre-ben ad két-két koncertet. Az együttes menedzsmentje nem erősítette meg a hírt, de Keith Richards egy interjúban elárulta, szó van a fellépésekről, ám még nem biztos, hogy meg is valósulnak. Egyre valószínűbb az is, hogy a zenekar jövőre világkörüli turnéra indul.

Puha József

2012. 10. 16. 7:15

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Slágergyűjtemény, két új dallal cikk képei
Rolling Stones - Slágergyűjtemény, két új dallalRolling Stones - Slágergyűjtemény, két új dallal