Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Bruno Mars új dala már a boltokban

Bruno Mars - Bruno Mars új dala már a boltokban

Megérkezett Bruno Mars vadonatúj dala, a Locked out of heaven, amelyhez már a hivatalos videoklip is elkészült. Az új szám egyben a Grammy-díjas énekes második stúdióalbumának előfutára.

Az ifjú honolului születésű sztár ismét jócskán teletűzdelte zseniális ötletekkel a nótát, a tőle megszokott kitörölhetetlenül fülbemászó refrén pedig természetesen most is elmaradhatatlan. A hírek szerint az Unorthodox Jukebox néven megjelenő második korong még idén decemberben debütál. Az új lemezen Mars széles zenei skálát vonultat majd fel: rock, pop, soul, R&B, funk, electro, reggae és disco harmóniák is megtalálhatók lesznek rajta. Bemutatkozó anyaga 2 évvel ezelőtt látott napvilágot és a Doo Wops & Hooligans villámgyorsan a slágerlisták élére kúszott. Olyan slágerek kaptak rajta helyet, mint a Just The Way You Are, a The Lazy Song és a Grenade - csak az USA-ban 1,7 millió példány fogyott belőle.

Bruno Mars - Bruno Mars új dala már a boltokban

Bruno a Billboard riporterének elárulta, hogy mostani lemezére sokkal több ideje volt, és ez szerinte meg is látszik a végeredményen: sokkal inkább a saját személyiségére ízlésvilágára tudta formálni. Az előző lemez munkálatai közben ugyanis más előadókkal is dolgozott párhuzamosan, és ez nagyon sok idejét, energiáját vitte el. A jóképű szupersztár azt is bejelentette, várhatóan 2013 második negyedévében turnéra indul majd, bár ennél többen nem árult el a kíváncsiskodóknak.

2012. 10. 16. 9:30

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Bruno Mars új dala már a boltokban cikk képei
Bruno Mars - Bruno Mars új dala már a boltokban Bruno Mars - Bruno Mars új dala már a boltokban