Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Nemzetközi babérokra tör Jerry Dave

Jerry Dave - Nemzetközi babérokra tör Jerry Dave

Dömötör Balázs, művésznevén Jerry Dave, az ismert zenei producer hazánkban már irigylésre méltón sokat tett le az asztalra: arany- és platinalemezein kívül több mint 200 elkészített albumot tudhat maga mögött, a legnépszerűbb videómegosztó portálon pedig a nevéhez köthető klipek nézettsége immár a tízmilliót is meghaladja. Első nemzetközi lemeze Trust Yourself címmel jelent meg.

Live

Jerry Dave otthonosan mozog a modern tánczenében, és jó pár produkció befuttatása után jelenleg nemzetközi piacra gyárt főként clubremixeket. Nemrég elkészítette első angol nyelvű albumát, mely a nemzetközi trendeket követi, többnyire klub/elektro stílusban, némi dubsteppel fűszerezve.

Az album bemutatkozó kislemeze a Crazzzy Night c. dal, melyből videoklip is készült, amiben Foki Veronika színművésznőt hallhatjuk énekelni. Az albumon 12 dal szerepel, ezek többnyire saját szerzemények. További érdekessége a korongnak, hogy két dalban is a svéd valóságshow-győztes, magyar származású Mate Csuhaj rappel.  Az egyik koprodukcióból úgynevezett partyvideo is készült, One Night In Budapest címmel.

 Az album limitált kiadásban jelenik meg, de a dalok a világ bármely online zeneáruházában megvásárolhatók.

 

2012. 10. 18. 9:43

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Nemzetközi babérokra tör Jerry Dave cikk képei
Jerry Dave - Nemzetközi babérokra tör Jerry Dave