Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Eros Ramazzotti 2013-ban Budapesten ad koncertet

Eros Ramazzotti - Eros Ramazzotti 2013-ban Budapesten ad koncertet

Eros Ramazzotti új, NOI címre keresztelt turnékörútja érinti hazánkat is. Az olasz szívtipró 2013. május 8-án a Budapesten lép fel.

A NOI World Tour 2013 márciusban indul útjára, az első állomás Torinó lesz, március 9-én. A tavaszi rész május végéig tart, majd egy rövid  nyári szünet után szeptemberben folytatódik. A koncerteket Európa legnagyobb arénáiban adja. Októbertől pedig az év végéig pedig Dél-Amerikában, az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában és Dél-Afrikában népszerűsíti Eros legújabb dalait.

Eros Ramazzotti - Eros Ramazzotti 2013-ban Budapesten ad koncertet

A turnén az új NOI című albumot mutatja be Ramazzotti, mely világszerte november 13-án jelenik meg a Universal Music gondozásában. Nagy várakozás előzi meg Eros visszatérését. Az új album Ramazzotti 12. stúdiólemeze. Az énekes mindeddig már 55 millió lemezt adott el világszerte, a majdnem 30 éves karrierje alatt. A régóta várt lemez előfutára az első kislemez Un angelo disteso al sole, melynek rádiós és iTunes bemutatója október 12-én lesz. A dalt Eros Ramazzotti írta Saverio Grimaldi és Luca Chiaravalli közreműködésével. A dal spanyol nyelven is megjelenik Un angel como el sol tu eres címmel.

2012. 10. 24. 9:15

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Eros Ramazzotti 2013-ban Budapesten ad koncertet cikk képei
Eros Ramazzotti - Eros Ramazzotti 2013-ban Budapesten ad koncertet Eros Ramazzotti - Eros Ramazzotti 2013-ban Budapesten ad koncertet