Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Mentsd meg a Rock dinoszauruszát a kihalástól!

Mick Jagger - Mentsd meg a Rock dinoszauruszát a kihalástól!

A brit Sun című bulvárlap felhívást közöl a mai számában egy érdekes akcióra. A mai nappal ugyanis megnyitották segélyakciójukat Mick Jagger megmentésére.
A következő olvasható cikkükben:'Sajnálom kimondani, de egyértelmű tény, hogy Mick Jagger karrierje krízisben van. Emiatt szívből jövő segítséget kívánunk nyújtani részére. Egyesítenünk kell erőnket, hogy megmentsük őt a feledésbe merüléstől.
A hét közepéig ugyanis mindössze 2324 példány fogyott Mick Jagger új, Goddess In The Doorway című albumából, míg Robbie Williams 152.426-os eladási számmal büszkélkedhet. Teljesen mindegy, hogy szereted, vagy gyűlölöd Micket, ez egy globális katasztrófa, amelyet közösen megoldhatunk.'
A cikk írója (képünkön alul) már megtette az első lépést, mivel 100 darabot vásárolt Mick Jagger albumából a londoni HMV-ben, ezzel 1300 fontot (kb. 520.000 Ft) költve az énekesre. Az író reményei szerint ezzel a 82.-ről legalább a 75. helyre lép elő Jagger.
Egyúttal akciót is hirdetett a Sun újságírója:Amennyiben valaki már vásárolt Mick Jagger albumából, akkor csatlakozhat a Mick Aid Clubba.

2001. 11. 24.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2002. 06. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Mentsd meg a Rock dinoszauruszát a kihalástól! cikk képei
Mick Jagger - Mentsd meg a Rock dinoszauruszát a kihalástól!Mick Jagger - Mentsd meg a Rock dinoszauruszát a kihalástól!