Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Keresztes Ildikó nagykoncertje a Millenárison

Keresztes Ildikó - Keresztes Ildikó nagykoncertje a Millenárison

12 év után újra Budapesten ad élőzenekaros nagykoncertet Keresztes Ildikó a Millenáris Teátrumban (november 23-án). A meglepetésekkel színesített produkcióban közreműködik a tavasszal újjáalakult Keresztes Ildikó Band, valamint az énekesnő három mentoráltja - vendége is.

„Azért választottuk helyszínül a Millenáris Teátrumot, mert ez minden igényt kielégít. Megtaláltuk az középutat a fesztiválozók és a színházlátogatók igényei között.”

A művésznő vendégeket is hívott a koncertjére, mégpedig három fiatalembert, akik az utóbbi években országos ismertségre tettek szert. „Mivel pályám során én is sok énekes koncertjén szerepeltem vendégként, én is nagyon szerettem volna fellépőket hívni. Mivel az életemben most nagyon meghatározó szerepet játszik az X-Faktor, így három egykori mentoráltamat hívtam meg, Király L. Norbit, Takács Nikolast, illetve Baricz Gergőt.”

A novemberi nagykoncerten új zenekar fog szerepelni Ildi mögött. A dobnál Borbély Zsolt, a billentyűknél Popper Péter, a basszusgitárnál Lőrincz Viktor, a szólógitárnál pedig Szűcs János lesz majd látható, hallható. ”Életem legjobb választása volt ez a zenekar. Nagyon inspirálóak, élvezem velük a közös munkát.”

Keresztes Ildikó műsorában többféle műfaj képviselteti majd magát.

2012. 10. 25. 8:52

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

mama 2015. 08. 05. 8:31
Nagyon jó!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Keresztes Ildikó nagykoncertje a Millenárison cikk képei
Keresztes Ildikó - Keresztes Ildikó nagykoncertje a Millenárison