Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Budapesti Egyetemi Napok a legbulizósabb bandákkal

 - Budapesti Egyetemi Napok a legbulizósabb bandákkal

Oltári jó hangulat uralkodik egy héten át az Erzsébet téri Akvárium Klubban. A Budapesti Egyetemi Napok alatt szép számmal lépnek fel az egyetemisták kedvenc előadói.

Ötödik alkalommal rendezik meg a Budapesti Egyetemi Napok néven futó könnyűzenei fesztivált. Az egyhetes rendezvény azonban nem csak a hallgatóknak, hanem minden bátor bulizni vágyónak szól. .

A csütörtök esti buli főszereplője a kicsit sem komoly duó, a Soerii & Poolek volt, akikhez valamennyi rajongó nagy-nagy örömére csatlakozott Papp Szabi a Supernemből. Nem hiába: a Valahol messze című dal vitte a prímet az est során. Apropó, tudja valaki, melyikük Soerii és melyikük Poolek?

Ma este sem szabad otthon maradni, hiszen 22:30-kor Bocskor Bíborka zenekara, a Magashegyi Underground lép színpadra, szombaton pedig a Punnany Massif instruál majd, hogy „Élvezd…”. A következő néhány napban lesz még többek között 30Y és rémületes halloweenozás Irie Maffia-módra. A koncertsorozat pedig egy különleges esttel, a Copy Con vadiúj, november 2-án megjelenő lemezének bemutatójával zárul.

Zsó

2012. 10. 26. 15:59

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Budapesti Egyetemi Napok a legbulizósabb bandákkal cikk képei
 - Budapesti Egyetemi Napok a legbulizósabb bandákkal