Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Újra együtt a Jonas Brothers

Jonas Brothers - Újra együtt a Jonas Brothers

Augusztusban még arról szóltak a hírek, hogy a majd’ 3 éve pihenőt tartó csapat a Jonas Brothers egyetlen koncert erejéig újra összeáll októberben, a New York City's Radio City Music Hallban. A koncert frenetikusra sikeredett, így a folytatás sem sokáig várat magára.

Közel három év szünet után újra aktív a Jonas Brothers. Első koncertjüket nemrégiben adták, ahol a régi dalok mellett új szerzemények is felcsendültek. A srácok olyannyira belelendültek ebbe a nagy visszatérésbe, hogy már következő, ötödik lemezükön gondolkodnak.  Sőt, nem csak gondolkodnak, de már dolgoznak is rajta keményen.

„Nagyon jó újra együtt. Stúdiózunk, rengeteget dolgozunk, és reméljük, hogy ki tudjuk hozni magunkból a legjobbat” - mondta Kevin nemrégiben egy interjújában.

Jonas Brothers - Újra együtt a Jonas Brothers

Az elmúlt években tényleg sok minden történt a tesókkal. Kis srácokból felnőtt zenészek lettek, érettebb muzsikával, konkrétabb célokkal. Kevin megnősült, Joe szólókarrierbe kezdett, Nick pedig Broadway-sztár lett. Minden jel arra utal, hogy az októberi koncertjük nem az utolsó volt, hanem egy újabb sikeres etap első állomása.

2012. 10. 27. 12:13

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

VENDÉG 2015. 05. 07. 12:10
Legjobb))

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Újra együtt a Jonas Brothers cikk képei
Jonas Brothers - Újra együtt a Jonas Brothers Jonas Brothers - Újra együtt a Jonas Brothers