Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

007-es minden mennyiségben

Filmzene - 007-es minden mennyiségben

2012-ben jegyzik a legendás James Bond filmek 50 éves évfordulóját. Október 5-én ünnepelték az első Bond film, a Dr. No megjelenését világszerte. Az EMI/Capitol "Best of Bond... James Bond" kiadványaival csatlakozik a James Bond film franchise, az EON Produciton és a Metro-Goldwyn-Mayes Studios által szervezett megemlékezéshez.

Az újramaszterelt dalok két formátumban látnak napvilágot októberben: CD-n és dupla CD-s delux változatban, valamint digitálisan; de a későbbiekben meglepik a rajongókat egy 3 CD-s Platinum változattal és egy exkluzív box szettel is.

A James Bond filmek mintegy 50 éve tartják lázban a világot, így nem csoda, hogy sok-sok sztár zenész és előadóművész adta már szerzeményét vagy hangját a 007-es filmekhez. A betétdalok többsége aztán sorra világsláger is lett, gondoljunk csak vissza Dame Shirley Bassey “Goldfinger”, Tom Jones’ “Thunderball”, Paul McCartney and Wings “Live And Let Die”, Carly Simon’s “Nobody Does It Better”, Sheena Easton “For Your Eyes Only”, Rita Coolidge “All Time High”, Duran Duran “A View To A Kill”, Garbage “The World Is Not Enough”, Madonna “Die Another Day” vagy Jack White és Alicia Keys “Another Way To Die” című dalaira, hogy csak egy párat említsünk a legújabb Best Of Bond… James Bond ünnepi válogatás track-jei közül.

2012. 10. 29. 13:17

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

007-es minden mennyiségben cikk képei
Filmzene - 007-es minden mennyiségbenFilmzene - 007-es minden mennyiségben