Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Hallgasd meg Jessie J új számát

Jessie J - Hallgasd meg Jessie J új számát

A britek üdvöskéje, Jessie J dalszövegíró-énekes már lázasan dolgozik második, önálló stúdióalbumán. A napokban megjelentetett új dala mégsem a közelgő korongot hivatott népszerűsíteni, hanem kifejezetten Bradley Cooper és Jennifer Lawrence páros hamarosan mozikba kerülő filmjéhez készült.

A film Silver Linings Playbook címmel kerül majd  az amerikai mozikba november végén, majd utána mutatják be Európa több országában is. Jessie dala a Silver Lining (Crazy 'Bout You) címet kapta. A szám a legkülönfélébb netes megosztóportálokon terjed, hivatalos bemutatkozása még nem volt, de talán most már nincs is szükség rá, hiszen már mindenki tud róla. Jessie J karrierje kezdetén Chris Brown és Miley Cyrus Justin Timberlake, Alicia Keys vagy Christina Aguilera számára írt dalokat. Ő jegyzi Miley Cyrus nagysikerű, Party In The USA slágerét.

Debütáló kislemeze 2010 novemberében jelent meg Do It Like a Dude címmel. Ezt a dalt eredetileg Rihannának írta, de meggondolta magát és saját lemezére énekelte fel,  majd klipet is készített hozzá. Ez történt másik dalával, a L.O.V.E.-val is, amit Alicia Keysnek szánt, majd annyira megtetszett neki a szerzemény, hogy végül megtartotta. Bemutatkozó albuma, a Who You Are 2011. februárjában látott napvilágot.

2012. 11. 05. 8:56

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Hallgasd meg Jessie J új számát cikk képei
Jessie J - Hallgasd meg Jessie J új számát