Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Lemondta idei fellépéseit a Green Day

Green Day - Lemondta idei fellépéseit a Green Day

A hivatalos közlemény szerint a Green Day idén már nem áll színpadra, sőt minden egyéb fellépést és hivatalos kötelezettségét is lemondta. Az ok, frontemberük, Billie Joe Armstrong rehabilitációja.

Minden idei fellépését le kellett mondania a Green Day-nek énekesük, Billie Joe Armstrong kezelése miatt. A frontember szeptemberben omlott össze, és az iHeartRadio Music Festival színpadán törni zúzni kezdett. A botrányos fellépés után Billie önként kért orvosi segítséget. A zenekar egy emberként áll énekes-gitárosuk mellett, így egyértelmű volt, hogy társuk felépülése a legfontosabb, így mindaddig nem állnak színpadra, míg Billie Joe meg nem szabadul függőségétől.

Green Day - Lemondta idei fellépéseit a Green Day

A leállás a zenekar szempontjából nem jöhetett volna rosszabbkor, hiszen jelenleg is folyik a banda három új nagylemezének promóciója, ráadásul hamarosan indulna a koncertturnéjuk. Ez utóbbi kezdetét is eltolták, egyelőre úgy néz ki, hogy februárban kezdik, mert bíznak abban, hogy barátjuk addigra teljesen felépül. Reméljük az énekes mihamarabb legyőzi démonjait és a srácok újult erővel vághatnak neki a koncertezésnek.

2012. 11. 05. 9:10

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Lemondta idei fellépéseit a Green Day cikk képei
Green Day - Lemondta idei fellépéseit a Green DayGreen Day - Lemondta idei fellépéseit a Green Day