Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Bemutatkozott a One Direction második kislemeze

One Direction - Bemutatkozott a One Direction második kislemeze

A tinik ügyeletes sztárcsapata, a One Direction a napokban új dalt tett közzé a YouTube-on. A Little Things a srácok második, novemberben megjelenő, Take Me Home című albumáról kimásolt második kislemez dal, amely a nagylemezt hivatott felvezetni.

Hatalmas várakozás előzte meg az angol fiúbanda új dalát, ám most végre itt van, teljes terjedelmében. A dal mellé, amíg a hivatalos klip el nem készül, ízelítőnek egy lyric videót is feltöltött a banda. A dal Ed Sheeran közreműködésével készült, aki előzetesben annyit árult el az MTV News riporterének, hogy: "Az emberben fellelhető legjobb dolgokról szól, olyasmikről, amikre nem igazán számítanál."

One Direction - Bemutatkozott a One Direction második kislemeze

A Little Things egy igazán érzelmes, amolyan kispárnába sírós ballada, ami a srácok érzékeny oldalát mutatja be. A szám valóban apró dolgokról szól, pontosabban azokról a "kis jelentéktelenségekről", amelyek a lányok szerint szépséghibák, de mégis pont ezek miatt tud igazán egy srác belezúgni a „szépséghiba” tulajdonosába. Ami igaz az igaz, ezek a srácok pontosan tudják, hogyan kell levenni a csajokat a lábukról… A titokra sokáig nem kell várni, mert a Take Me Home album november 13-én debütál.

2012. 11. 06. 9:45

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Puporka Timea 2015. 04. 03. 13:57
remélem jjjjó lesz az újjj zene!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Puporka Laura Petra 2015. 04. 03. 14:01
Nagyon várom az új zenéteket
VENDÉG 2015. 04. 10. 6:55
én is...

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Bemutatkozott a One Direction második kislemeze cikk képei
One Direction - Bemutatkozott a One Direction második kislemeze  One Direction - Bemutatkozott a One Direction második kislemeze