Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Zséda jubilál

Zsédenyi Adrienn - Zséda jubilál

Az énekesnő a 10 éves évfordulóra egy új lemezzel kedveskedik nemcsak a rajongóinak. Az Ötödik érzék c. korong mellett hamarosan kapható Zséda új kalendáriuma is, amely 2013-ra tartogat meglepetéseket.

Zséda ismét egy sokszínű, izgalmas, éveken át kiérlelt, tökéletesen mai zenei anyaggal áll a közönség elé. A 12 vadonatúj Zséda dal között van duett Majkával, akit mindenki ismer, és van Dévényi Ádám feldolgozás, akit talán kevesebben ismernek, de akinek elképesztően intellektuális szövegei a mai napig képesek a lélek legmélyéig hatni. Van a könnyeinket kérő  ballada, és van csajos bulis nevetős dal.  Zséda lelkének minden színét felfedi a zene segítségével, egy szenvedélyes nő rengeteg arcát mutatja meg azoknak, akik meghallgatják az Ötödik érzéket.

A lemez sokszínűségét az a néhány dal is jól mutatja, melyek már az album megjelenését megelőzően a rádiókba kerültek. A Legyen úgy! egy igazi mainstream sláger, a nyári fesztiválok nagy kedvence volt, de film noire hangulatú Más Világ is nagyon gyorsan megtalálta az utat a hallgatókhoz. Az Ötödik érzék elkészítésében az eddigi Zséda albumokhoz hasonlóan, a hazai könnyűzene legtehetségesebb szerzői közreműködtek: Létray Ákos, Moldvai Márk, Rakonczai Viktor, Rácz Gergő és ifj. Malek Miklós mellett Szirtes Edina „Mókus” is készített dalokat az új albumra.

10 éve annak, hogy Zsédaként énekelek Nektek és azóta mind az öt érzékemmel a zenére koncentrálok. 5 éve annak, hogy megszületett Nimród, és vele a hatodik érzék. Köszönöm a Szeretteimnek és az Alkotótársaimnak, hogy újra és újra hozzásegítenek ahhoz, hogy ne felejtsek el egy dolgot… érezni. Van számos varázslat. Nekem ez a lemez. Szívből kívánom, hogy Neked is az legyen!” - nyilatkozta az énekesnő.

2012. 11. 07. 11:22

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Zséda jubilál cikk képei
Zsédenyi Adrienn - Zséda jubilál