Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Megjelent a Simply Red énekesének szólólemeze

Simply Red - Megjelent a Simply Red énekesének szólólemeze

Két évvel a Simply Red feloszlása után, a vörös hajú énekes, Mick Hucknall, szólókarrierbe kezdett. Első önálló albuma American Soul címmel,október 29-én jelent meg.

A nagyszerű feldolgozásairól is ismert művész most megmutatja, milyen típusú zenék hatnak művészetére leginkább. „Ron Wooddal és a Faces-zel dolgoztam, majd alkalmanként Charlie Watss-szal és Bill Wymans zenekaraival is voltak közök munkáink. Ők segítettek ráébredni ezen alkalmakkor, hogy mennyire imádok régi iskolás R&B-t énekelni. Nagy szerepet játszottak abban, hogy megszülessen ez az anyag.”- mesélte.

Simply Red - Megjelent a Simply Red énekesének szólólemeze

Mick hamarosan koncertturnéra is indul az új album dalaival. A körút érinti Magyarországot, jövő március 25-én Budapesten, a Papp László Sportarénában mutatja be legújabb zenei anyagát. Mick Hucknall mostani turnéján repertoárja egy részét az október végén megjelt American Soul című album dalai adják, de elhangzanak ismert Simply Red-dalok is. Ahogy a turné többi állomásán, Budapesten is úgynevezett színházi elrendezésű, ültetett koncertre válthatnak jegyet a rajongók.
Mick Hucknall három évvel ezelőtt járt már Budapesten, amikor a Simply Red búcsúturnéja keretében a Kapcsolat koncerten mintegy 200 ezer ember előtt lépett fel.

2012. 11. 08. 10:29

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Megjelent a Simply Red énekesének szólólemeze cikk képei
Simply Red - Megjelent a Simply Red énekesének szólólemezeSimply Red - Megjelent a Simply Red énekesének szólólemeze