Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Faith Hill az American Heart-al tért vissza

Faith Hill - Faith Hill az American Heart-al tért vissza

Most már biztos, hogy az öt éve visszavonultan élő Faith Hill újra hallat magáról. Az ötszörös Grammy- díjas díva bemutatta új videoklipjét, melyet az American Heart című számhoz készített.

A videót az énekesnő hivatalos weboldalán és Facebook profilján tette közzé először.

„Ez a videó a tökéletes végeredménye a kemény munka, a kreatív energia és a jókedv kombinációjának.” – nyilatkozta Miss Hill a Billboard.com riporterének a klip debütálása napján. "Mindannyiunk szeme előtt egy cél lebegett: tökéletes képi világot alkotni a számhoz. Csodás volt Trey Fanjoy-al dolgozni. Remek rendező. Már évek óta szerettem volna együttműködni vele, de sosem sikerült, mert valami mindig közbejött. De ahogy mondják, mindennek megvan a maga helye és ideje. Úgy tűnik, a mi időnk most jött el.” – tette hozzá az énekesnő.  

Faith Hill - Faith Hill az American Heart-al tért vissza

"Amikor először meghallottam a dalt, a könnyeimmel küszködtem. Nem csak azt tudtam azonnal, hogy lemezre akarom venni, de azt is hogy vizuálisan is meg kell jelenítenem. Ez félelmetes és megtisztelő is egyben, hogy saját magam mutathatom meg a közönségnek. Azoknak, akik éveken keresztül támogatnak engem. – írta a csodás hangú énekesnő a dalt kísérő üzenetben.

Az American Heart Jonathan Singleton és Jim Beavers közös szerzeménye. Hill hangja épp oly erős és magával ragadó, mint valaha, ezzel is alátámasztva, miért tartják nemzedékének egyik legjobb hangú énekesnőjének. A dalt Faith Nashville-ben, a Blackbird stúdióban rögzítette. Az American Heart már iTunes-on is elérhető. 

2012. 11. 09. 15:03

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Faith Hill az American Heart-al tért vissza cikk képei
Faith Hill - Faith Hill az American Heart-al tért vissza Faith Hill - Faith Hill az American Heart-al tért vissza Faith Hill - Faith Hill az American Heart-al tért vissza