Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Sztárszereplőkkel érkezik a Nyomorultak musical

Filmzene - Sztárszereplőkkel érkezik a Nyomorultak musical

A világhírű történet ezúttal a mozivásznon elevenedik meg december végén. A nyomorultak Oscar esélyes, sőt a kritikusok is elismerően nyilatkoztak róla.

Egyébként az amerikai filmakadémia különös viszonyt ápol a musical filmekkel, Szeretem / Nem szeretem kategóriába sorolják a műfajt. Legutóbb a CHICAGO c. film mindent vitt ebben a kategóriában, szóval vannak kedvelt Broadway-adaptációk. A nyomorultak c. musical reményeink szerint ezt a díjesőt koronázhatja meg. A Broadway-n 1987-ben debütált a drámai darab és több mint 7 ezer előadást ért meg, messze megelőzve a Macskák és az Operaház fantomja sikerprodukciókat! Az eredeti színházi Nyomorultak nyolc Tony díjat hozott az alkotóknak köztük a legjobb Musical díját. Alig 20 év után pedig a Király beszédével díjakat halmozó Tom Hopper és csapata álmodta újra az ismert történetet. Hooper semmit sem bízott a véletlenre: igazi nagy neveket szerződtetett.

Hugh Jackman, Russell Crowe, Anne Hathaway,  Amanda Seyfried, Helena Bonham Carter és Sacha Baron Cohen segítségével ismerhetjük meg újra a világhírű musicalt.A forgatókönyvet pedig a kétszeres Oscar-jelölt William Nicholson (Gladiátor) írta.

A nyomorultak legújabb filmes változata december 27-én érkezik hozzánk!

2012. 11. 10. 19:40

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Sztárszereplőkkel érkezik a Nyomorultak musical cikk képei
Filmzene - Sztárszereplőkkel érkezik a Nyomorultak musical