Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Együtt koncertezik a Compact Disco és a The Carbonfools

Compact Disco - Együtt koncertezik a Compact Disco és a The Carbonfools

A hazai zenei élet nagy kedvencei országjáró turnéra indulnak, beveszik a legnagyobb vidéki városok klubjait. Hatalmas show-val készül a Compact Disco és a The Carbonfools. November 16-án a debreceni Lovardában, majd november 23-án, a szegedi IH Rendezvényközpontban lépnek fel. December 7-én Pécsen a Zsolnay Negyedben, majd 14-én a miskolci Hejnekemben tombolhatnak a rajongók.

75-80 perces műsorral készülünk, ami persze igény szerint hosszabbodhat. Az biztos, hogy az utolsó leheletünkig fogunk zenélni – mondta lelkesen Fehér Balázs, a The Carbonfools énekese.
A csapattal kapcsolatos hír, hogy hosszas stúdiómunkálatokat követően, november 8-án megjelent negyedik nagylemezük, a Carbonsweet. Az albumon a srácok legújabb slágerszámát, a Birthday-t is hallhatjuk.

A Compact Disco számára azért is következik izgalmas időszak, mert novemberben jelenik meg az első nemzetközi nagylemezük. Ez az első két hanghordozó anyagaiból készített best of összeállítás, amelyen a rajongók teljesen új hangzásban találkozhatnak kedvenc slágereikkel. Természetesen tartalmazza az Eurovíziós Dalfesztiválon elhangzott „Sound Of Our Hearts” c. dalukat is. A korong több európai országban kapható majd.

2012. 11. 11. 9:22

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Együtt koncertezik a Compact Disco és a The Carbonfools cikk képei
Compact Disco - Együtt koncertezik a Compact Disco és a The Carbonfools