Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Advent Barba Negra-módra

Fesztivál - Advent Barba Negra-módra

Nem csak a karácsonyfa alatt lehet különleges meglepetésekre vadászni decemberben. A Barba Negra Music Club a fiatal és az idősebb generáció kedvenc koncertzenekaraival várja a zajosabb ünnepekre vágyókat és a vizsgaidőszakot több-kevesebb örömmel köszöntő egyetemistákat.

 

A kalóztanya gondoskodik arról, hogy a lehető legjobb hangulatban búcsúztassuk a 2012-es évet. A Fekete Szakáll olyan előadókat hívott meg az ünnepi szezonra, mint a Bikini, a Kowalsky meg a Vega, vagy a Pokolgép. A hónap első napján dögös gitárszólókkal, a legsikeresebb pörgős és lírai dalaival várja rajongóit az idén fennállásának 40. évfordulóját ünneplő Lord zenekar.

Az elektronikus és élő zene kedvelőinek a Télapó különleges triplabulit tartogat: december 6-án a nemzetközi sikereket is bezsebelő The Carbonfools, a Compact Disco és a Colorstar váltja egymást a színpadon! 

December 8-án Lovasi András lép színpadra a Kiscsillag zenekarral, 14-én pedig a mai napig telt házas koncerteket adó Bikini teszi fel a költői kérdést: „Részegen ki visz majd haza?”. Akinek ez sem lenne elég, az másnap Péterfy Bori legújabb lemezének, a Fehér éjszakák bemutatóján tombolhatja ki magát -, de csak a következő hétig! December 27-én ugyanis a Kowalsky meg a Vega – immár törzsfellépőként – ismét tiszteletét teszi a klubban, s bízzunk benne, hogy egy-két közös dal, s persze a rajongók kedvéért Kowa jó barátja, FankaDeli is színpadra lép az est során. Az év utolsó napjainak hangulatát a Firkin vidám ír kocsmazenéje, valamint egy zúzós Pokolgép-koncert dobja fel. A kettő között pedig az Anti Fitness Club ünnepli tizedik születésnapját a Barba Negra fedélzetén.  Bőven van választék, ideje tehát megtervezni a decemberi időbeosztást, hogy bírjuk szusszal a rengeteg jó programot!

Zsó

2012. 11. 12. 15:50

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

safarzsolt 2012. 11. 12. 17:00
még-még- még! :)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Advent Barba Negra-módra cikk képei
Fesztivál - Advent Barba Negra-módra