Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Zajlik az élet a Unique körül

Unique - Zajlik az élet a Unique körül

A csapat énekesnőjét Völgyesi Gabit felkérte az Animal Cannibals, hogy a napokban debütáló, sokat sejttető című "Mindenki azt akarja" c. számukban közreműködőként énekeljen. A dal, a "Csajok a csúcson" c.- januártól a magyar mozikban is látható - filmnek egy betétdala lesz, amelyhez klippet is készítettek. A Qka, Ricsi Pí, Gabi és Gergely Éva egy liftben felfelé utazva igyekeznek a - címre utalóan - egyre feljebb és feljebb törni.
November közepén jelenik meg egy Depeche Mode tribute album, amelyen sok hazai sztár között a Unique is szerepel. A " Behind the Wheel" c. DM számot dolgozták fel saját stílusukban. A csapat elmondása szerint a Depeche Mode zenéje régóta a kedvenceik közé tartozik, saját zenéjüket is erősen befolyásolta.
November 24-én kerül sor egy nagy szabású Queen emlékkoncertre, ahol Gabi szintén énekel. A koncertet, ahol a magyar énekesek és énekesnők színe-java fog megjelenni, a Petőfi Csarnokban fogják megrendezni.
A Unique új, szám szerint harmadik kislemeze az év első kiadványai közt fog megjelenni "Csillagtenger" címmel, amelynek a klippforgatására heteken belül sor kerül.

2001. 11. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2002. 06. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Zajlik az élet a Unique körül cikk képei
Unique - Zajlik az élet a Unique körül