Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új EDDA korong és koncert

Edda - Új EDDA korong és koncert

A zenekar elmúlt harminc éve és az elmúlt évtizedek töretlen sikere azt bizonyítja, hogy hazánk legnépszerűbb rockzenekara egy ilyen pont több ezer rajongó életében. Őket és mindenkit, aki hisz a szeretetben, az összetartásban és persze a jó zenében, az Edda Művek egy tőlük még soha nem hallott és látott örömünnepre hívja december 28-án a Papp László Budapest Sportarénába! A rockerek legújabb – 31. - albuma pedig Inog a világ címmel már kapható.

Érzékelem, hogy a jelen világkorszak lezárul és egy új világ van születőben. Elképesztő csodának lehetünk tanúi, miközben egy élhetőbb, boldogabb jövendő felé, az Aranykorszak felé tartunk. Az új album dalai ezt az életérzést közvetítik és fogalmazzák meg"  - nyilatkozta Pataky Attila.

A december végi koncert valójában ennek az albumnak a különleges bulija lesz, de természetesen nem maradhatnak el az Edda Művek már-már himnusszá lett slágerei sem. Az Edda Művek tagjai – Pataky Attila, Gömöry Zsolt, Alapi István, Kicska László és Hetényi Zoltán- lelkesen tervezik a tőlük még soha nem látott fergeteges show-t, amelyet minden jelenlévő számára szeretnének emlékezetessé tenni.

 

2012. 11. 13. 20:15

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

netta12 2012. 11. 19. 14:26
Sportarénában mindig a legnagyobbak lépnek fel és csinálnak fergeteges előadást, így fog tenni a Cirque du Soleil is. És alig várom, hogy februári Michael Jackson Immortal Show-t láthassam élőben Tőlük a Sportarénában. http://www.youtube.com/watch?v=QiRbyX2DPQs
Vendég 2013. 01. 23. 5:00
Szuper, Gratula!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Új EDDA korong és koncert cikk képei
Edda - Új EDDA korong és koncert