Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Coldplay koncertfilm jelenik meg novemberben

Coldplay - Coldplay koncertfilm jelenik meg novemberben

Coldplay rajongók legnagyobb örömére, kedvencük 9 év után újabb koncertlemezzel jelentkezik. A november 19-én megjelenő anyagot a Mylo Xyloto világkörüli turné párizsi, montreali és Glastonbury állomásain rögzítették. Ugyanezen a napon kerül a boltokba a világhírű banda új maxija is, „Hurts Like Heaven” címmel. 

Coldplay 9 évvel a „Live 2003” után jelentkezik ismét élőben felvett dalokkal és koncertfilmmel. A kiadvány anyagát a csapat a tavaly megjelentetett stúdióalbum, a Mylo Xyloto világkörüli turnéján rögzítették.  
A filmet az a Paul Dugdale rendezte, aki Adele Live at the Royal Albert Hall és a The Prodigy Worlds On Fire című koncertfilmjeit is jegyzi.

Coldplay - Coldplay koncertfilm jelenik meg novemberben

A "Live 2012" a Coldplay párizsi Stade de France, a montreáli Bell Centre és a tavalyi Glastonbury Fesztiválon adott produkcióit tartalmazza. A Coldplay 2012-es koncertkörútja a Billboard listán az év legjobb turnéja lett. A Live 2012 CD/DVD-n, DVD/CD-n, Blu-ray CD-n és digitálisan is elérhető lesz. Egy hatrészes képregénysorozat is készül a Mylo Xyloto nagylemezhez, mely előreláthatólag jövőre jelenik meg.

További jó hír a zenekar követőinek, hogy a napokban új kislemezzel gyarapodhat gyűjteményük, november 19-én a Hurts Like Heaven maxi verziója kerül a boltokba. Annak ellenére, hogy csak pár nap múlva debütál, azt is tudni, hogy maxihoz már klip is készült, mely a motion comic és a 3D-animáció keveréke, és a sztorija szerint fiatalok lázadnak fel az elnyomó idegenek ellen, miközben színesen világítanak az ökleik.

2012. 11. 14. 11:04

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Coldplay koncertfilm jelenik meg novemberben cikk képei
Coldplay - Coldplay koncertfilm jelenik meg novemberben Coldplay - Coldplay koncertfilm jelenik meg novemberben