Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Selena Gomez új albuma 2013 márciusára várható

Selena Gomez - Selena Gomez új albuma 2013 márciusára várható

A legfrissebb pletykák szerint, melyet egyetlen hivatalos fórumon sem erősítettek meg, Selena január óra készülő új korongja jövő márciusban lát napvilágot.

Az ifjú sztár Texas-ban járt a napokban, Ryan Seacrest meghívására, hogy részt vegyen a Seacrest Stúdió megnyitóján, a Children's Medical Center of Dallas-ban. Még javában zajlott az esemény, mikor Ryan Seacrest posztolta Twitter oldalára, hogy: „Selena Gomez épp most mondta nekem, hogy márciusban jön ki az új albuma.” Mindezt megerősítendő, még egy közös fotót is feltöltött  magukról. Bár a hírt nem erősítették meg, mégis lehet némi valóságalapja, hiszen a fiatal énekesnő idén már több alkalommal beszélt arról, hogy hamarosan új nagylemezt jelentet meg, bár mindeddig ez nem történt meg.

Selena Gomez - Selena Gomez új albuma 2013 márciusára várható

 Ha már a pletykáknál tartunk, Gomez kisasszony körül mostanság bőven akad belőle. A hétvégén röppent fel a sztori, miszerint véget ért kapcsolata a tinilányok bálványával, Justin Bieberrel. A szakítás okának azt jelölték meg, hogy mindketten nagyon elfoglaltak, és nem jutott idejük egymásra.

Gomez hétfőn este ugyan részt vett a 2012 Glamour Woman of the Year gálán, ahol a díjazottak között volt, de egyetlen, a magánéletét érintő kérdésre nem válaszolt.

2012. 11. 15. 9:20

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Selena Gomez új albuma 2013 márciusára várható cikk képei
Selena Gomez - Selena Gomez új albuma 2013 márciusára várhatóSelena Gomez - Selena Gomez új albuma 2013 márciusára várható