Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Josh Doyle a megérdemelt siker küszöbén

Josh Doyle - Josh Doyle a megérdemelt siker küszöbén

Az elkövetkezőkben bizonyára nagyon sokat fogjuk hallani Josh Doyle nevét. Az angolok máris új kedvencüknek aposztrofálják a gitáros-énekes-dalszövegírót, aki a napokban megjelentette  a Figured The World Out számához készült videóját.

Josh  idén márciusban megnyerte a Guitar Center énekes-dalszövegíró versenyét, mellyel a 10.000 dolláros fődíj mellé megkapta a lehetőséget, hogy érvényesülhessen a zeneiparban, ugyanis egy 3 dalt tartalmazó maxit rögzíthetett. A lemeznek nem más volt a producere, mint az a John Shanks, aki Keith Urban, Alanis Morissette és Sheryl Crow dalait is sikerre vitte.

„Minden dal tökéletes volt, Josh Doyle személyisége is megnyerő, tehetsége pedig vitathatatlan, így nem volt kétséges számomra, hogy a nagylemezének munkálataiban is szívesen segítek neki.” –nyilatkozta korábban Shanks.

Josh Doyle - Josh Doyle a megérdemelt siker küszöbén

A többszörös Grammy-díj tulajdonos Shanks egy igen erős zenekart hozott össze a felvételre. A dobos Matt Chamberlain, a zongorista Patrick Warren, a basszista Leland Sklar és Dean Parks gitáros segítették Doyle munkáját, és mindössze 6 nap alatt rögzítették a dalokat. Josh debütáló albuma októberben jelent meg, Josh Doyle címmel. „Megnyertem az Guitar Center énekes-dalszövegíró versenyét Hollywoodban, és dolgozhattam John Shanks-szal, ez maga a megvalósult álom.”- mondta egy sajtótájékoztatón Doyle.

2012. 11. 16. 10:14

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Josh Doyle a megérdemelt siker küszöbén cikk képei
Josh Doyle - Josh Doyle a megérdemelt siker küszöbén Josh Doyle - Josh Doyle a megérdemelt siker küszöbén