Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Rihanna kedvenc száma a 7-es

Rihanna - Rihanna kedvenc száma a 7-es

Nagy nap lesz a barbadosi énekesnő rajongóinak november 19-e. Ekkor jelenik meg ugyanis Rihanna Unapologetic című albuma, amely a szexi sztár 7. nagylemeze lesz.

A még mindig csak 24 éves Rihanna idei éve a 7-es szám bűvöletében telik: már 7 éve ontja  a slágereket és legújabb albuma is a 7. a sorban. Az albumot a 777-es turnén fogja népszerűsíteni, azaz 7 nap alatt, 7 ország, 7 városában fog koncertet adni. Hogy emelje a tétet, 200 újságírót és rajongót is visz magával, és a világ egyik legdrágábbjának tartott Ace Of Spades pezsgővel fogja őket várni egy Boeing 777-es fedélzetén.

Rihanna - Rihanna kedvenc száma a 7-es

Az új zenei anyag első maxija, a Diamonds szeptember 27-én került napvilágra és debütálásakor egyből az amerikai Billboard 100-as lista második helyén nyitott, és további 10 országban pedig a NR1. pozícióra ugrott.  Kanye West pedig máris elkészítette a dal remix változatát, melyet 2 napja osztottak meg a nagyérdeművel.

Rihanna - Rihanna kedvenc száma a 7-es

A számhoz készült klipet Los Angeles-ben forgatták a múlt hónapban. A klip első képsorai fekete-fehérben indulnak és a dal borítóját idézik, majd számos képsor váltja egymást, amelyek később egy történetté állnak össze. A videót Anthony Madler rendezte. Ő készítette korábban az Only Girl és a Russian Roullete videóját is.

2012. 11. 19. 12:16

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Rihanna kedvenc száma a 7-es cikk képei
Rihanna - Rihanna kedvenc száma a 7-esRihanna - Rihanna kedvenc száma a 7-esRihanna - Rihanna kedvenc száma a 7-es