Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Will.i.am és Britney Spears újra együtt

Britney Spears - Will.i.am és Britney Spears újra együtt

A Black Eyed Peas-ből ismert sztár és a Britney egy dal erejéig újra egy párt alkottak. A Scream & Shout premierje hétfőn volt az amerikai 102.7 KIIS-FM rádióban. A hírt Julie Pilat, a rádió zenei igazgatója is megerősítette és azonnal meg is osztotta követőivel a Twitteren.
 

A tudományok iránt is érdeklődő rapper és a szőke popdíva nem először működnek együtt. A Scream and Shout már a második közös produkciója a párosnak, hiszen Britney hetedik, Femme Fatale című stúdióalbumára Will írta a Big Fat Bass című számot, és ő volt a nóta producere is. Ez a mostani dal egyébként Will.i.am  #willpower című lemezére kerül fel. (Számos időpontcsúsztatás után jelenleg úgy tűnik, hogy a hip hop sztár második szóló nagylemeze december 10-én fog megjelenni.)

Britney Spears - Will.i.am és Britney Spears újra együtt

A kislemez egyelőre digitális úton elérhető csak, arról még nincs hír, hogy a lemezboltokban mikortól lehet megvásárolni. A dalpremier után hamarosan már a klip is napvilágra kerül, a melyben állítólag tűznyelők, és vérprofi táncosok is szerepelnek. A Billboard információ szerint a klipről a páros az amerikai X faktor november 28-i adásában - ahol Brit az egyik mentor -  rántja le a leplet.

2012. 11. 21. 9:16

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Will.i.am és Britney Spears újra együtt cikk képei
Britney Spears - Will.i.am és Britney Spears újra együtt Britney Spears - Will.i.am és Britney Spears újra együtt