Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Lil Wayne klippremier ma az MTV-n

Lil Wayne - Lil Wayne klippremier ma az MTV-n

Az Egyesült Államok egyik legfelkapottabb hiphop előadója, Lil Wayne ma mutatja be a No worries című számához készült videó klipjét az MTV-n és online az MTV.com-on.

Az amerikai idő szerint este 7.57-kor kezdődő klippremier rajongók százezreit fogja a képernyők elé szögezni világszerte. A dalt Lil Wayne először a szeptemberi  VMA gálán adta elő élőben, és a menedzsment a fellépés után azonnal elérhetővé tette az  iTunes -on.

A szám a sztár nemrég megjelent Dedication 4 mixtape-jén kapott helyet. Nagy várakozás előzte meg az albumot, hiszen Lil ezt megelőzően utoljára 4 éve jelentkezett új koronggal. A 2007-ben megjelent mixtape-jét a Rolling Stones magazin beválasztotta a 2007-es esztendő ötven legjobb albuma közé. A mostani digitális anyag olyan előadókkal közösen készített számokat és újramixelt verziókat tartalmaz, mint Nicki Minaj, Birdman, Young Jeezy vagy Lil Mouse. A No worries Detaillel közös produkció. 

Lil Wayne - Lil Wayne klippremier ma az MTV-n

A rajongók és szakma egyöntetű véleménye szerint egy nagyon jól sikerült produktumról van szó, a No Worries pedig a So Dedicated mellett a legütősebb, slágergyanús szám lett. A kritikusok is szeretik, annak ellenére, hogy szerintük Lil viszonylag keveset mutat meg abból a sajátos művészi világlátásából, amiért nem csak az átlagemberek, de  ők is kedvelik.

2012. 11. 21. 11:04

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Lil Wayne klippremier ma az MTV-n cikk képei
Lil Wayne - Lil Wayne klippremier ma az MTV-nLil Wayne - Lil Wayne klippremier ma az MTV-nLil Wayne - Lil Wayne klippremier ma az MTV-n