Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

X-Faktor Mirigy módra

Irigy Hónaljmirigy - X-Faktor Mirigy módra

A nyolc őrült fazon most az X-Faktor sztárjainak tart görbe tükröt. A készülő klipben Kabai Laci Malek Miklóssá, Sipos Peti Keresztes Ildikóvá, Papp Feri Nagy Feróvá, míg Uszkó Laci Geszti Péterré változott.  A dal maga pedig az utóbbi időben igazi őrületet kiváltó PSY Gangnam Style paródiája lesz.

Varga Győző a klipfogatás során döbbent rá, a koreai PSY koreográfiája igenis komoly tánctudást igényel.

„Nagyon csodálom az X-Faktor versenyzőit, hogy egy hét alatt képesek megtanulni a dalszövegeket, a hozzájuk tartozó koreográfiát, és mindezt a kamerákkal összhangban elő is tudják adni. Azért én alakítom a klipben PSY-t, mert a csapatból én tudtam egyedül megtanulni a mozgást, de amint a kamera elindult, el is felejtettem. Nem volt egyszerű, mert ez valójában egy táncmozdulat, nem elég csak össze-vissza ugrálni. Szerencsére a hajam is hasonlít az eredeti előadóéhoz, napszemüvegben pedig nem látszik, hogy nem ferde a szemem” – tette hozzá Győző.

Irigy Hónaljmirigy - X-Faktor Mirigy módra

Sipos Peti régi jó barátja, Keresztes Ildikó bőrébe bújt az új klip kedvéért.

„Keresztes Ildikó régi jó barátom, a klipforgatás után nem sokkal fel is hívott, hogy látja megint őt cinkeljük. Persze megnyugtattam, hogy mi nem akarunk neki rosszat, csak finoman karikírozzuk az X-Faktort. Ezzel Ildi is tisztában van, ahogy ő fogalmazott „állatok vagyunk”, és nagyon várja a végeredményt” – árulta el Sipos.

A vicces klip december 2-án debütál és hallható majd az IHM december 28-i Syma csarnokbeli nagykoncertjén is, amire a nyolc kan már most nagy erőkkel készül.

Fotók: IHM

2012. 11. 21. 17:55

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

X-Faktor Mirigy módra cikk képei
Irigy Hónaljmirigy - X-Faktor Mirigy módraIrigy Hónaljmirigy - X-Faktor Mirigy módra