Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Mozifilm a 30Y-tól

30Y - Mozifilm a 30Y-tól

November 29-én 19 órától az Átrium Film-Színházban vetítik azt a filmet, amelyik a 30Y aznap megjelenő, Szentimentálé című lemezének dalaihoz készült filmetűdökből állt össze.

Augusztus végén Orfűn vettük fel az etűdöket. A zenekar rám bízta annak a 12 dalnak a kiválasztását, amelyekhez forgattunk. Egy laza történeti szál köti össze az egyes filmetűdöket, így készült ez a kísérleti mű, amit nehéz lenne bármilyen klasszikus műfajba besorolni. Zenés hangulatfilmnek nevezném, amelyben a dalok a főszereplők - árulta el Lévai Balázs, a film alkotója, aki a Világ lepedője című dal videoklipjét is rendezte.

A díszbemutató után a 30Y tagjai dedikálnak is a rajongóknak, majd éjfélig kedvenc lemezeiket pörgetik a lemezjátszón. A helyszínen – némi időutazás gyanánt - plakátkiállítást is tartanak, láthatóak lesznek az együttessel kapcsolatos, korábban megjelent falragaszok.

A bemutatón - ami egyben a Szentimentálé lemezpremierje - az érdeklődők már kézbe vehetik az aznap megjelenő albumot. A zenekar CD-n, és egy speciális kóddal, digitálisan letölthető formátumban is kiadja a hanganyagot. AZ együttes egy héttel meghosszabbítja a „Legyél te is a producerünk!” akciót, így november 25-ig lehet előrendelni kedvezőbb áron a lemezanyagot. A 30Y ugyanis korábban azt az újítást találta ki, hogy akik elővételben rendelik meg a lemezt, azok kedvezőbb áron juthatnak hozzá, ráadásul a nevük – társproducerként - felkerül a borítóra. Azok között pedig, akik ilyen módon társproducerré válnak, 100 db tiszteletjegyet sorsolnak ki a 29-i Szentimentálé lemez- és filmpremierre.

2012. 11. 22. 10:12

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Mozifilm a 30Y-tól cikk képei
30Y - Mozifilm a 30Y-tól