Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ünnepi Caramel koncert

Caramel - Ünnepi Caramel koncert

Különleges ünnepi koncertre készül Caramel, aki december 7-én a Papp László Budapest Sportarénában a Kodály filharmonikusokkal lép színpadra. Több mint 300 négyzetméteres színpad, 40 tagú szimfonikus zenekar, 100-nál is több zenész, 150 fős technikai stáb és nem beszélve a 12 ezer nézőről!

„Nagyon élvezem ezt a kihívást, hiszen egyrészről szeretek dolgozni, másrészről pedig ez egy olyan szakmai lehetőség, amellyel legnagyobb álmaim egyike fog valóra válni. Régi nagy vágyam volt egyébként, hogy egy ilyen ünnepi koncertet tarthassak, és ez alatt nem feltétlenül karácsonyi előadásra gondolok. Éppen az adventi szó fedi le leginkább ezt a hangulatot, mert úgy gondolom, hogy a karácsonyban a legszebb időszak az adventi várakozás, a készülődés. Amikor díszbe öltözteted a lelkedet és felkészülsz a pillanatra. Ez egy nagyon izgalmas időszak. A koncert arról fog szólni, hogy öltöztessük díszbe a lelkünket– árulta el mosolyogva nagyszabású estjének hátteréről az énekes.

2012. 11. 22. 11:42

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

netta12 2012. 11. 22. 14:48
Caramel Magyarországon a legjobb előadó szerintem. Ha az USA-ba születik, akkor akár Michael Jackson szintű előadóként ismernénk. Remélem lesz rá lhetősége, hogy megmutassa magát a világ legnagyobb színpadain... És, ha már Michael Jackson, akkor hallottátok, hogy február 5-én és 6-án a Sportarénában lesz Cirque du Soleil által színpadra állított MJ Immortal Show? Legjobb táncosokkal és szenzációs zenékkel életre hívják MJ szellemét... Az előzetes video sokat sejtet: http://www.youtube.com/watch?v=QiRbyX2DPQs
Vendég 2012. 11. 22. 16:21
Nagyon jó és tetszik.Gratulálok!
Vendég 2012. 12. 05. 16:46
tetszik és gratula

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ünnepi Caramel koncert cikk képei
Caramel - Ünnepi Caramel koncert