Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ittas vezetés legálisan a 89.5 Music Fm-en!

89.5 Music Fm - Ittas vezetés legálisan a 89.5 Music Fm-en!

Részegen ül a volán mögé most pénteken a 89.5 Music Fm délutáni műsorvezetője - méghozzá teljesen szabályosan. FittiKém ugyanis zárt pályán, rendőri felügyelet mellett vezet majd, hogy demonstrálja: aki alkoholt ivott, annak nem szabad a volán mögé ülnie.

Ismét a jó ügy mellé áll a 89.5 Music Fm, melynek Délutáni RoadShow című műsorában egész héten a közlekedés veszélyeire hívják fel a figyelmet. Most pénteken délután a Biztonság Hét lezárásaként FittiKém rendőri felügyelet mellett ittasan ül a volán mögé Zsámbékon, Európa legmodernebb vezetéstechnikai pályáján. A szókimondó műsorvezető meglehetősen bizarr tettével az ittas vezetés veszélyeire szeretne rávilágítani.

89.5 Music Fm - Ittas vezetés legálisan a 89.5 Music Fm-en!

2011-ben ugyanis Magyarországon több, mint 1600 olyan közúti közlekedési baleset történt, amelynek elsődleges oka az ittas vezetés volt.  Köztudott, hogy részegen tompulnak a reflexek, jelentősen nő a sofőr reakcióideje; egy 40-50 kilométer/órával haladó autó esetében is méterekkel nőhet a féktáv.

89.5 Music Fm - Ittas vezetés legálisan a 89.5 Music Fm-en!

A Délutáni RoadShow a 89.5 Music Fm március 7-i indulása óta alapjaiban változtatta meg a napközbeni rádióhallgatottsági adatokat és szokásokat.  Míg a stúdióban Balogh Tamás várja a hallgatók üzeneteit, addig az utakról a legmodernebb kommunikációs eszköz segítségével élőben jelentkezik FittiKém. A műsor nem ismeri a lehetetlent: az elmúlt hónapokban gyűjtött már kórháznak, FittiKém vezetett műsort oxigénkamrából, kapta már fel 200 kilométer/órás szél, de kipróbálta az ipari alpinisták veszélyes munkáját is – mindezt élő adásban.

2012. 11. 22. 14:48

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ittas vezetés legálisan a 89.5 Music Fm-en! cikk képei
89.5 Music Fm - Ittas vezetés legálisan a 89.5 Music Fm-en!89.5 Music Fm - Ittas vezetés legálisan a 89.5 Music Fm-en!89.5 Music Fm - Ittas vezetés legálisan a 89.5 Music Fm-en!