Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Cher kislemezt adott ki

Cher - Cher kislemezt adott ki

A szupersztár díva, Cher kellemes előkarácsonyi meglepetéssel szolgált rajongóinak: bemutatta vadiúj, slágergyanús dalát, a Woman's World-öt. A kislemez hivatalosan a nagyobb amerikai rádióállomásokon debütált először hétfőn, másnap pedig már elérhető volt iTunes-on.

A tempós, táncolásra késztető dal hivatott felvezetni a díva következő, 2013-ban megjelenő stúdióalbumát.

Cher, aki mostanság nagyon szívesen cseveg rajongóival hivatalos Twitter oldalán, azt is elárulta, hogy az új anyag, csakúgy, mint Believe és az Eclectic!, tele lesz táncolós, pörgős, dalalmos nótákkal, de sejtelmesen hozzátette, „azért ez másfajta tánc lesz”. Szintén az énekesnő árulta el, hogy egy óriási kórus is közreműködik a lemezen, de azért helyet kap a dalok között pár igencsak szívszaggató harmónia is. Megemlítette, hogy a jó barátnői Pink és Lady Gaga is írtak dalokat az új korongra.

Cher - Cher kislemezt adott ki

Még a hivatalos közreadás előtti héten megjelent egy kalóz – vagy csak kalóznak tűnő – felvétel a neten, amely a dal vágatlan verzióját tartalmazta, és amely lavinaként söpört végig a hálón. A rajongók persze azonnal kérdésekkel töltötték meg a sztár üzenőfalát, hogy mikor lesz hallható a végleges, már vágott verzió? Cher – egy ilyen kérdésre válaszolva monda el, hogy hamarosan, bár „azt hittük van még időnk”. És a dal teljesen kész, vágott, mixelt verziója pár nappal később már Amerika legnagyobb rádióinak játszási listájában volt…

2012. 11. 23. 13:55

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Cher kislemezt adott ki cikk képei
Cher - Cher kislemezt adott ki  Cher - Cher kislemezt adott ki