Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A megállíthatatlan Rihanna

Rihanna - A megállíthatatlan Rihanna

Rihanna új slágere, a Diamonds is – a várakozásnak megfelelően – elfoglalta az amerikai Billboard magazin Hot 100 listája csúcsát. A barbadosi énekesnőnek ez a 12. amerikai listavezető dala, ezzel beérte Madonnát és a The Supremest, s az örökranglistán már csak egy-egy énekes és énekesnő, valamint egy legendás zenekar található előtte.

Rihanna 2006 májusában szerepelt először a Hot 100 lista élén, az SOS című slágerével három hétig vezetett. 2007-ben a Jay-Z-vel készült Umbrella cíművel hét hétig tanyázott a legmagasabb pozícióban. 2008-ban triplázott: a Take a Bow-val egy, a Disturbiával két, a T.I.-jal rögzített Live Your Life-fal (ebben közreműködőként hallható) hat hétig uralta a mezőnyt. 2010 az eddigi legsikeresebb éve. Tavasszal a Rude Boy című dallal bérelte ki az első helyet, öt hétig szerepelt vele a csúcson. Július végétől Eminemmel vezetett hét hétig a rapper Love the Way You Lie című felvételének közreműködőjeként. A 2010 novemberében megjelent Loud című ötödik stúdiólemezének Drake kanadai rapperrel készített What’s My Name? és az Only Girl (In the World) című slágerei egy-egy hétig tanyáztak az élen. Tavaly tavasszal az S&M című zeneszámának Britney Spearsszel készített változatával uralta a mezőnyt egy hétig. Legutóbb a skót Calvin Harisszel készült We Found Love-val vezetett tíz hétig – tavaly nyolc, idén két hétig.

Rihanna - A megállíthatatlan Rihanna

Rihanna a hétfőn kiadott Unapologetic című hetedik stúdióalbumának Diamonds című slágerével a 12. listavezető dalát ünnepelheti az Amerikai Egyesült Államokban – összességében a 45. hetét tölti a Hot 100 rangsor legmagasabb pozíciójában. A barbadosi énekesnő előtt az örökranglistán már csak hárman találhatók: Michael Jackson (tizenhárom listavezető szerzeménnyel), Mariah Carey (tizennyolccal) és a The Beatles (hússzal).

Puha József

2012. 11. 24. 8:45

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A megállíthatatlan Rihanna cikk képei
Rihanna - A megállíthatatlan RihannaRihanna - A megállíthatatlan Rihanna