Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Christina Perri és az Alkonyat filmek

Christina Perri - Christina Perri és az Alkonyat filmek

A legújabb Twilight Saga: Hajnalhasadás 2. című film betétdalát éneklő Christina Perri bejelentette, hamarosan megjelenik második stúdióalbuma, amelynek bemutatkozó kislemeze az új Alkonyat mozi slágere lesz.

„Mintegy 25 dalom van, amelyek közül bármelyiket szívesen felpakolnám az új albumomra, de egy 15-ös válogatásra mindenképpen le kell szűkítenem a listát. Januárra talán meg is leszek vele, bár nem könnyű. Elképesztően izgalmas és pörgős időszakot élek most, de nagyon élvezem” – nyilatkozta  Perri a Billboard-nak.

A fiatal énekesnő debütáló albuma, a Lovestrong, 2011. májusában jelent meg, mely a teljes ismeretlenségből a jegyzett első lemezes előadók sorába emelte. Majd elénekelte az ügyeletes vámpírfilm, az Alkonyat Hajnalhasadás 1. részének betétdalát, a Thousand Years-t, és a nevét egyből egy fél világ megismerte. Bár manapság elénekelni bármelyik Alkonyat film betétdalát, az maga felér egy hatcsillagos belépővel a zenei világba. A kislemezt már több, mint 2 millióan vásárolták meg. A film legújabb része nemrégiben került a mozikba, Hajnalhasadás 2. címmel, és a Thousand Years 2. című számot ismét Perri kisasszony énekli, annyi különbséggel, hogy míg az első változat egy szóló dal volt, a folytatás már egy igen jól sikerült duett, Steve Kazee-vel. A dal a múlt héten kezdte meg önálló menetelését és azóta több, mint 70.000 –en töltötték le.

2012. 11. 29. 9:46

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Christina Perri és az Alkonyat filmek cikk képei
Christina Perri - Christina Perri és az Alkonyat filmek Christina Perri - Christina Perri és az Alkonyat filmek