Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Főszerepben: Lenny Kravitz

Lenny Kravitz - Főszerepben: Lenny Kravitz

Új szerepben láthatjuk viszont Lenny Kravitz-et: Marvin Gaye énekes-zeneszerző életét bemutató filmben vállalta a főszereplő karakterének megformálását.  A Prince of Motown című életrajzi filmet 2013-ban mutatják be. A hírt a Rolling Stones magazin és Kravitz menedzsmentje is megerősítette.

A hírek szerint a filmmogul, Julien Temple rendezi majd a mozit, akinek nevéhez olyan dokumentumfilmek fűződnek, mint a Kinks énekeséről, Ray Davies-ről, vagy a Sex Pistols-ról szóló lebilincselő alkotások.

A Gaye mozi az énekes ’80-as évek elején Európában eltöltött időszakát mutatja majd be, amikor depresszióval és drogfüggőségével küszködve próbálja zenei karrierjét újraindítani. Gaye nevéhez  olyan slágerek főződnek, mint  az 1982-es Sexual Healing, vagy a Let's Get It On. Az előbbi hozta meg számára az első két Grammy-t a kiadást követő évben.  A sztár halálát saját apja okozta, aki lelőtte egy erőszakos veszekedést követően 1984-ben – a zenész 45. születésnapját megelőző napon.

Lenny Kravitz - Főszerepben: Lenny Kravitz

Bár már korábban is voltak próbálkozások, hogy feldolgozzák a 60-évek egyik legkeresettebb művészének életrajzát, de szerzői jogi viták miatt ezek meghiúsultak. A pletykák szerint ennél a filmnél minden rendben lesz, hiszen a zenei feltételek biztosan adottak.

A 48 éves Kravitz-nek ez lesz az első főszerepe, de korábban számos filmben megmutatta már tehetségét mellékszereplőként. Legutóbb a szexi stylist, Cinna szerepét játszotta az Éhezők Viadala (The Hunger Games) című moziban. A Boldogság árában is alakított egy kisebb szerepet, és 2010-ben feltűnt a Törtetők (Entourage) című sorozat egyik epizódjában is. Kravitz, – aki négy egymást követő évben is elnyerte a legjobb férfi rock előadónak járó Grammy-t – nagy megtiszteltetésnek vette a felkérést és legjobb formáját ígérte rajongóinak.

2012. 12. 03. 8:29

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Főszerepben: Lenny Kravitz cikk képei
Lenny Kravitz - Főszerepben: Lenny Kravitz Lenny Kravitz - Főszerepben: Lenny Kravitz