Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Boldog karácsonyt, Jennifer Paige!

Jennifer Paige - Boldog karácsonyt, Jennifer Paige!

Jennifer Paige dalaitól mostanság nemigen volt zajos a zenei világ, ezért is érte kellemes meglepetésként a hír a rajongókat, mi szerint az énekesnő bejelentette, hogy egy karácsonyi albumon dolgozott mostanában és amely november végén meg is jelent Holiday címmel.

Ez az ünnepi összeállítás az amerikai énekes-dalszerző ötödik stúdióalbuma. Ezt megelőzően négy éve adott ki albumot a Best Kept Secret címmel. Annak ellenére, hogy a szakma vegyes fogadtatásokban részesítette az anyagot Jennifer nem adta fel. Pihent egy kicsit, inspirációkat gyűjtött, és a Holiday már új, saját dalokat is tartalmaz a feldolgozások mellett. Paige ezenkívül dolgozik hatodik albumán is, melyről egyelőre annyit tudni, hogy jövőre találkozhatunk majd vele a zeneáruházakban.

Jennifer Paige - Boldog karácsonyt, Jennifer Paige!

Jennifer Paige 1998-ban robbant be a köztudatba bemutatkozó albumával, majd a legelső videoklipje, a Crush hatalmas sikereket ért el a listákon. Azóta két lemezt adott ki a 2001-es Positively Somewhere-t és a 2008-as Best Kept Secret címűt.  Nick Carterrel is együtt dolgozott 2009-ben egy dal erejéig, melynek címe: Beautiful Lie.
(forrás: starity)
 

2012. 12. 03. 8:38

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Boldog karácsonyt, Jennifer Paige! cikk képei
Jennifer Paige - Boldog karácsonyt, Jennifer Paige!Jennifer Paige - Boldog karácsonyt, Jennifer Paige!